• 063/387-520 | 011/3561 723
Pozovite nas:
063/387-520 | 011/3561 723

O nama

OTKUPTEHNIKE je internet stranica za elektronski otkup preko interneta, a usluga nije ograničena samo na otkup, u našoj prodavnici OtkuProdaja Tehnike u ulici Ustanicka 55  Beograd, možete kupiti nove i polovne uređaje po povoljnim uslovima prodaje. Na licu mesta možete prodati kupiti ili zameniti Vaš uređaj za drugi. Kompletna servisna podrška za popravku i otključavanje telefona, reparacija Lcd displeja, čipovanje PlayStation i Xbox konzola sa garancijom.


Kod nas preko interneta možete prodati Vaš polovni ili novi mobilni telefon, ali možete odmah unovčiti i mnoge druge uređaje kao što su Vaša navigacija ili Vaša stara digitalna kamera. Pored uobičajenih MP3 player-a kao što su iPod sada u ponudi imamo i polovne refleksne kamere. Od početka 2014. godine pored toga vršimo i otkup  laptopova i fotoaparata.
OTKUPTEHNIKE je usluga koja je opšte poznata po jednostavnoj poslovnoj proceduri. I mediji i naši klijenti se slažu oko ovoga: Unovčavanje polovnog mobilnog telefona nikad nije bilo tako jednostavno kao preko naše usluge otkupa. Preko našeg cegera možete bez komplikacija prodati više starih ili pokvarenih mobilnih telefona - naravno bez troškova poštarine i BEZ čekanja.
Da li ste znatiželjni šta još imamo da ponudimo osim otkupa telefona? Onda pregledajte jednostavno našu internet stranicu i isprobajte npr. naš otkup iPad uređaja. Naš asortiman se stalno proširuje, tako da osim topselera kao što su iPhone 5S, HTC Desire ili Samsung Galaxy S na listi imamo i BlackBerry Torch 9860 a sigurno i Vaš polovni uređaj.
Iskoristite našu uslugu otkupa mobilnih telefona i oduševite se. OTKUPTEHNIKE - novac za Vašu polovnu elektroniku.
Prodajte Vaš stari mobilni telefon, da biste kupili potpuno novi Smartphone sa najnovijom tehnologijom dostupnom na tržištu. Mi ne vršimo samo otkup Vašeg starog mobilnog telefona, nego i tableta, digitalnih kamera i refleksnih kamera kao i objektiva i drugih uređaja.
Pretvorite Vaš stari ili polovni uređaj preko otkuptehnike.rs u novac, da biste mogli da kupite željenu kameru i sačuvate tako Vaša sećanja u najboljem foto-kvalitetu.